Wimperextensions

wimperextensions opvullen salon hilversum Alista Beauty is een sfeervolle en professionele schoonheidssalon in Hilversum. Onze schoonheidssalon staat voor persoonlijke aandacht, kwaliteit en vakkundig advies. In de salon wordt uitsluitend gewerkt met kwalitatieve producten van de beste merken.

Op zoek naar een Wimperspecialist in Hilversum, Gooi – en omstreken? Dan bent u bij Alista Beauty zeker aan het juiste adres. ​Het is belangrijk om je Wimperextensions door iemand te laten zetten, die hierin gespecialiseerd is. Bij Alista Beauty Wimperextensions in Hilversum worden Wimperextensions behandelingen uitgevoerd door gecertificeerde wimperstylistes.

Bij Alista Beauty kunt u terecht voor alle Wimperextensions behandelingen in Hilversum en omstreken zoals:

Naast de wimperbehandelingen kunt u bij ons uiteraard ook terecht voor vrijblijvende informatie over Wimperextensions en een deskundig advies! Onze medewerkers zijn bekend met alle technieken en trucjes van het vak om bij iedereen, ongeacht de leeftijd een zo natuurlijk mogelijk en mooi mogelijk resultaat af te leveren!

Wilt u mooie lange wimpers met een natuurlijk effect en bent u opzoek naar een Wimperextensions specialist in Hilversum – ’t Gooi en omstreken? Boek dan uw afspraak snel en makkelijk via onze website.

50801888333_bfbfe19827_o

Prijzen nieuwe set wimperextensions

One by One
€ 80,-
Natuurlijke uitstraling
U voelt de extensions niet
1 wimper per 1 eigen wimper
Direct boeken
3D Wimpers
€ 110,-
Mooie volle wimpers
Natuurlijke uitstraling
Aangepast naar wensen
3 - 5 wimpers per 1 wimper
Direct boeken
Afspraak maken voor Wimperextensions