Wimperextensions onderwimpers

onderwimpers opvullen hilversum Gaat u voor een complete look? Dan kunt u ook kiezen voor het zetten van onderwimpers.
Bij Alista Beauty in Hilversum bieden wij de mogelijkheid voor het zetten en opvullen van onderwimpers.

Onderwimpers maken uw look helemaal af! Wanneer u kiest voor Wimperextensions onderwimpers behandeling, wordt er, net als bij One-by-One Wimperextensions op elke eigen onderwimper één Wimperextension geplakt.

Wimperextensions behandeling voor onderwimpers duurt ongeveer 30 minuten.
Het opvullen van de onderwimpers kan variëren tussen de 15 en 30 minuten, afhankelijk van hoeveel extensions er bijgeplaatst moeten worden. Voor de onderwimpers gebruiken wij ultra dunne, zachte en flexibele extensions in de lengte van 5 a 6 millimeter.

Wimperextensions op de onderwimpers zijn vooral geschikt voor klanten met blonde en weinig opvallende wimperhaartjes. In overleg met de specialist van Alista Beauty in Hilversum kan de gewenste effect bereikt worden: – van een natuurlijke look tot een dramatisch volumineuze oogopslag.

De groeicyclus van de onderwimpers is veel sneller dan bij de bovenwimpers. Om de twee tot maximaal vier weken is de gehele onder wimperrand “vernieuwd”. Dit is dan ook de reden, waarom de Wimperextensions aan de onderkant gemiddeld maximaal 2 weken “mee gaan”.

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een eenmalige Wimperextensions behandeling voor de onderwimpers te gaan. Heeft u een photoshoot, bruiloft of een andere feestelijke gebeurtenis? Dan is dit ook een perfecte aanvulling voor de glamor look! Neem contact op met onze specialisten van Alista Beauty in Hilversum voor meer informatie.

 

Voordelen van Wimperextensions voor onderwimpers

  • mooie volle en lange wimpers met extra volume
  • maakt mascara, wimperverf of krultang overbodig
  • ideaal wanneer je hele lichte onderwimpers hebt
  • bestand tegen water, traanvocht, sauna, zon & zee
  • geven een glamourous look
  • pijnloos om aan te brengen met ogen open
  • ideaal voor een feest, photoshoot of andere feestelijke gebeurtenis
Wimperextensions Onderwimpers afspraak inplannen