Wenkbrauw PMU behandelingen

Afspraak maken Powder Brow behandeling

Powder Brow Permanente Make-Up behandeling

Bij Alista Beauty Schoonheidssalon in Hilversum kunt u ook terecht voor de Powder Brow wenkbrauw behandeling. Alista Beauty heeft ervaren specialisten en denkt altijd met uw mee!

De Powder Brow behandeling – ook wel de schaduwtechniek behandeling genoemd, zorgt voor zachte poederachtige wenkbrauwen. Er worden pixels in de huid aangebracht met een speciale naald machine. Dit apparaat creëert fijne pixels in een zachte poederachtige wenkbrauwvorm. Omdat de inkt in de eerste laag van de huid wordt geplaatst, ontstaat er geen littekenweefsel en is de genezing heel mooi.

Bij de Powder Brows behandeling wordt vaak ook de Ombré techniek toegepast. Dit is de meest zachte en natuurlijke manier om diepte te creëren. De voorkant van de wenkbrauw wordt dan heel luchtig aangezet. Dat wil zeggen dat de pixels wat verder uit elkaar worden gepigmenteerd, waardoor het uiteindelijk lichter oogt. Hoe meer wij naar het uiteinde toe werken, hoe donkerder en strakker de vorm wordt aangezet.
Aan de hand van uw persoonlijke voorkeuren bepalen specialisten van Alista Beauty samen met u of de Ombré effect wenselijk is en wat de juiste hoeveelheid zou kunnen zijn. Samen met de klant onderzoeken wij of een natuurlijk look of een meet strakkere make-up look het beste bij uw gezicht past. De behandeling duurt inclusief bespreken en voortekenen van uw vorm gemiddeld 3 uur. Om een mooi resultaat te behouden raden wij aan om de wenkbrauwen jaarlijks op te laten frissen. Dit verschilt wel per persoon. Als u een wat vettige huid heeft of u zit vaak in de zon, dan is een “touch up” soms wel eerder dan een jaar nodig. Als u een dunne/droge huid hebt kan het soms na 1,5 jaar nog mooi zitten.
Let op dat Powder Brows langer kan blijven zitten bij iemand met een “normaal tot droge huid”, dan bij iemand met een vettige huid. Bij sommige huidtypen zijn soms dan ook drie behandelingen nodig in plaats van twee.

Voordelen Powder Brow:

  • Natuurlijke uitstraling
  • Epileren en verzorgen van de wenkbrauwen wordt makkelijker
  • De Powder Brows behandeling is geschikt voor alle huidtypes, leeftijden en huidskleuren.
  • De semi permanente Powder Brow tattoo blijft ongeveer 1 tot 3 jaar zichtbaar.
  • Over het algemeen wordt Powder Brow behandeling niet ervaren als een pijnlijke behandeling.
  • Wanneer is het beter om geen Powder Brow behandeling te doen?

In principe is Powder Brows behandeling voor iedereen geschikt vanaf 18 jaar.