Prijzen

Wimperextensions & Permanente Make-Up

Eyelash Extention Course Maak een afspraak Prijzen in permanente make-up en microblading zijn niet officieel.
In deze tijdrovende activiteit resulteren hoge kosten vaak in hogere kwaliteit. Het verschil in prijzen is te begrijpen. Een expert in permanente make-up, microblading heeft een professionele infrastructuur, kwaliteitsapparatuur en betrouwbare pigmenten. Zij wil niet vergeleken worden met ‘de goedkoopste’. (prijzen)
Een professional investeert voortdurend in opleidingen, de juiste verzekering, sanitaire infrastructuur, hygiëne maatregelen, kwaliteitsmateriaal. Een low-cost persoon beschikt niet over deze infrastructuur. Ze kan niet professioneel of kundig deze diensten als “give away” verkopen. Dit alles heeft een prijs.

Vergeet niet dat permanente make up, microblading, uw leven verandert. Wanneer je shopt naar goedkope permanente make-up, microblading, krijg je spijt. Hiervoor betaal je ‘de prijs’

Een ontmoeting met uw experte is daarom van belang. Je kan de werkomgeving waarnemen. Is de infrastructuur hygiënisch? Geschikt? Netjes? Is de apparatuur in plastic verpakt? Heeft ze 1 of meerdere certificaten aan de muur? Hoe zit het met de sanitaire infrastructuur? Heeft ze de verplichte hygiëne cursus gevolgd?

De verplichte hygiënecursus, opgelegd door FOD Gezondheid, is voor elke beroepsbeoefenaar in permanente make-up, microblading, tatoeage. Dit is dé garantie dat de professional hygiënisch werkt.

Deze investeringen kosten heel wat geld en tijd. Dit zijn de ingrediënten die de prijzen bepalen.

Indien de specialist in kwestie geen behoorlijke prijs vraagt voor een behandeling, zal ze waarschijnlijk niet doen wat zij hoort te doen, om deze snel veranderende industrie te volgen.

In dat geval, wees op je hoede.

“In the permanent make up industrie krijg je wat je betaald hebt!”