Prijzen Nieuwe set Wimperextensions

One by One
€ 80,-
Natuurlijke uitstraling
U voelt de extensions niet
1 wimper per 1 eigen wimper
Direct boeken
3D Wimpers
€ 110,-
Mooie volle wimpers
Natuurlijke uitstraling
Aangepast naar wensen
3 - 5 wimpers per 1 wimper
Direct boeken

 

Prijzen nieuwe set wimperextensions in Hilversum

Hoe duur zijn wimperextensions? Wat zijn de kosten voor een nieuwe set, en hoeveel kost een refill? Hoe vaak moet je eigenlijk je wimperextensions bij laten vullen? Wij maakten een overzicht.

Tip: Als je wimperextensions laat plaatsen, kijk bij een salon niet alleen naar het bedrag van een nieuwe set. Soms is het bedrag van een nieuwe set laag, maar zijn de kosten voor een refill veel hoger dan bij de concurrent. Ook kunnen sommige salons sneller kiezen om een nieuwe set te plaatsen ipv bij te vullen. Waar de ene salon na vijf weken nog een refill wil rekenen, rekent de ander een volledig nieuwe set. Kijk hiervoor goed op de website en vraag hier ook naar bij je eerste behandeling. En: zorg dat je een goed gevoel hebt bij de salon. Als je je niet op je gemak voelt, kiest dan liever voor een ander. Een prettige salonervaring speelt ook mee!

 

Prijzen wimperextensions
De prijzen voor wimperextensions lopen redelijk uiteen. Dit heeft met verschillende factoren te maken: de gebruikte techniek (one by one is duurder dan het plaatsen van trosjes wimpers)
de behaalde certificaten (sommige salons zijn veel deskundiger dan anderen)
het gebruikte materiaal (nerts is vaak duurder dan synthetische wimpers)
Om prijzen van wimperextensions te vergelijken, hebben we in onderstaand overzicht alleen gekeken naar de one by one techniek. Deze techniek wordt door de meeste wimpersalons aangeboden en geeft een mooi natuurlijk resultaat, omdat alle wimperharen één voor een aan de normale wimpers worden vastgemaakt.