Permanente Make-Up

Altijd perfecte wenkbrauwen dankzij permanente make-up

Bij Alista Beauty gebruiken we semipermanente make-up (SPMU) voor het pigmenteren van wenkbrauwen of lippen en het zetten van permanente eyeliner. Ook is het mogelijk om oneffenheden als pigmentvlekken, littekens of vitiligo te camoufleren. De natuurlijke pigmenten worden met zeer fijne naaldjes tussen de eerste en tweede huidlaag aangebracht. Hier voel je bijna niets van! Na verloop van tijd zal het resultaat iets vervagen en is er een vervolgbehandeling nodig.

Ombré Powder Brows

Eén van de technieken die we bij schoonheidssalon Alista gebruiken is Ombré
Powder Brows; een relatief nieuwe techniek die zorgt voor een natuurlijk effect. Deze
manier is geschikt voor alle huidtypes en heeft weinig ’touch-ups’ nodig, omdat de
kleurintensiteit vrij lang behouden blijft.

Bij deze techniek voor permanente wenkbrauwen worden je wenkbrauwen namelijk niet volledig donker ingevuld. Bij de aanzet beginnen we met een lichte tint die we vervolgens vloeiend door laten lopen naar een donkerdere tint in de punt van je wenkbrauw. Zo hebben je permanente wenkbrauwen een zachte, natuurlijke uitstraling!

 

Full lips PMU behandeling

De specialisten van Alista Beauty zijn experts op het gebied van permanente make-up.

Bij deze techniek worden de lippen volledig ingekleurd. Dit gebeurt met dezelfde kleur als het lip contour. Ideaal voor lippen met weinig kleur en de wens om altijd gekleurde lippen te hebben. Maar ook perfect voor lippen die de natuurlijke contouren zijn verloren door bijvoorbeeld lip fillers, of van nature een on egale lip rand hebben. Deze techniek zetten we ook in bij littekens en (diepe) rimpels.

Samen met de PMU specialist wordt de juist kleur bepaald. Daarna wordt als eerste de contourlijn gezet om vervolgens de lippen volledig te kleuren met de long-time-liner. De behandeling is niet pijnlijk, wel gevoelig. Er wordt speciale verzachtende gel aangebracht. Voor de kleurtinten zijn er eindeloze mogelijkheden, van zachte transparante tonen zoals nude, soft pinky tinten tot intensere rode, roze of karamel tonen. De kleur wordt altijd volledig naar persoonlijk wensen aangepast door de specialiste. De behandeling geeft je volle lippen, die stralen!

Wij adviseren om 24 uur alvorens de behandeling gaat plaatsvinden geen alcohol en aspirine te gebruiken. Het gebruik van paracetamol is geen probleem. Na de behandeling krijg je een verzorgingscrème en nazorgformulier mee.

permanente-makeup-lippen-behandeling-hilversum
Click Here