One by One Wimperextensions

 

One by One
€ 80,-
Natuurlijke uitstraling
U voelt de extensions niet
1 wimper per 1 eigen wimper
Direct boeken
3D Wimpers
€ 110,-
Mooie volle wimpers
Natuurlijke uitstraling
Aangepast naar wensen
3 - 5 wimpers per 1 wimper
Direct boeken

One-by-one Wimperextensions zijn sinds enkele jaren erg populair. Deze methode van wimperverlenging maakt dat de natuurlijke wimpers langer en dikker worden. One-by-one Wimperextensions zijn synthetische haartjes die gekruld zijn als natuurlijke wimperhaartjes. Ze worden één voor één aangebracht op de eigen wimpers voor een natuurlijke, mooie en volle look! One-by-one Wimperextensions zijn perfect voor speciale gelegenheden, maar ook voor dagelijks gebruik.

Bij Alista Beauty in Hilversum werken allround wimperstylisten met jaren ervaring. De salon is gevestigd midden in het bruisende centrum van Hilversum. Ideaal voor wimper behandelingen voor klanten uit het Gooi en omstreken.

U kunt bij ons terecht voor een professionele behandeling. Met de juiste manier van aanbrengen blijven One-by-One Wimperextensions de hele natuurlijke groeicyclus van de eigen wimpers zitten. Dit is voor iedereen anders en hangt ook af van de dagelijkse activiteiten. Over het algemeen komen klanten om de 3 weken terug om de wimpers bij te laten werken.

Voorafgaand aan de behandeling bepalen we de conditie van uw wimpers. We bespreken uw wensen en kiezen de juiste lengte, dikte en krul. Ter bescherming worden uw onderste wimpers afgeplakt met micropore tape. Vervolgens brengen we een ontvettende primer aan op de wimpers. Daarna plaatsen we één voor één de wimperextensions op uw eigen wimpers.

De behandeling duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur voor een nieuwe set wimpers. Het bijwerken duurt ongeveer 45 minuten tot 1 uur. U ligt comfortabel op de behandelstoel met uw ogen gesloten.

Er wordt met een speciale waterproof wimperlijm gewerkt. De meeste klanten hebben geen last van deze lijm, maar iedereen heeft een ander niveau van de gevoeligheid. Bij Alista Beauty in Hilversum werken wij ook met een speciale lijm voor de gevoelige ogen.

Heeft u allergieën, hooikoorts of huidaandoeningen? Dan kunt u ons het beste eerst even telefonisch benaderen voor een consult.

wimperextensions opvullen salon hilversum

Voordelen One-by-One techniek:

  • een mooie, verzorgde en natuurlijke uitstraling
  • je voelt de wimperextensions niet
  • bestand tegen water, traanvocht,sauna, zon & zee
  • mascara, wimperverf of/en wimperkruller zijn niet meer nodig
  • beschadigt de natuurlijke wimpers niet
  • pijnloos om aan te brengen
Wimperextensions One By One boeken