manicure

biab nagels behandeling in hilversum Maak direct een afspraak
Manicure & Biab
€ 45,-
Combinatie van Biab nagel behandeling met manicure
Dode huidcellen bij de nagelriem worden verwijderd
Reiniging en verzorging
Polijsten met behulp van een freesmachine
Prachtig egale nagels
Duur 1.5 uur
Direct boeken
Manicure & Biab & Nail Art
€ 55,-
Combinatie behandeling van manicure met biab en nail art. Let op: prijs is vanaf
Dode huidcellen bij de nagelriem worden verwijderd
Reiniging en verzorging
Polijsten met behulp van een freesmachine
Gellak naar keuze
2 nagels naar keuze met nailart
meer nagels nailart prijs in overleg
Duur 2,5 uur
Direct boeken

Manicure behandeling in Hilversum

Een periodieke manicure behandeling is tegenwoordig geen overbodige luxe, uw handen zullen er verzorgd uitzien en heerlijk zacht aanvoelen!

Door invloeden van buitenaf kunnen uw handen droog zijn en uw nagels in een minder goede conditie. De ideale verzorging voor uw handen is vanaf nu te boeken bij Alista Beauty Schoonheidssalon in Hilversum. U kunt bij ons terecht voor natuurlijke nagels en uitgebreide manicure behandelingen. Hierna zijn uw handen en nagels weer in perfecte conditie!
Een manicure behandeling bij Alista Beauty Schoonheidssalon in Hilversum zorgt voor gezonde en natuurlijke nagels. Onze manicure behandelingen bestaan uit een hand- en nagelverzorging. De nadruk ligt hierbij op de conditie van de natuurlijke nagels en de huid er om heen.

Manicure behandeling bij Alista Beauty bestaat uit het vijlen en in shape brengen van uw nagels. Uw nagels worden gepolijst en de nagelriemen worden verzorgd. Basis manicure behandeling kan worden uitgebreid met gellak manicure, Biab manicure, het verlengen van nagels en nail art. Met een manicure krijgt u mooie, gezonde en verzorgde nagels! Combineer het met een pedicure of een andere behandeling naar keuze.

Een afspraak maken bij Alista Beauty kan zowel online als telefonisch. Voor het maken van een online afspraak voor een manicure behandeling verwijzen wij u graag door naar ons online boekingssysteem. Welke manicure behandeling het meest geschikt is voor u hangt af van uw persoonlijke voorkeur en leefstijl. De nagelspecialisten van Alista Beauty adviseren u graag.

Wilt u meer informatie alvorens het inplannen van een manicure afspraak? Aarzel dan niet om ons te bellen. Op deze manier kunnen wij de juiste tijd en specialist voor uw manicure behandeling inplannen.

Manicure behandelingen:

Neem plaats, ontspan en laat je inspireren!