BIAB nagels Prijzen Hilversum

Manicure & Biab
€ 45,-
Combinatie van Biab nagel behandeling met manicure
Dode huidcellen bij de nagelriem worden verwijderd
Reiniging en verzorging
Polijsten met behulp van een freesmachine
Prachtig egale nagels
Duur 1.5 uur
Direct boeken
Manicure & Biab & Nail Art
€ 55,-
Combinatie behandeling van manicure met biab en nail art. Let op: prijs is vanaf
Dode huidcellen bij de nagelriem worden verwijderd
Reiniging en verzorging
Polijsten met behulp van een freesmachine
Gellak naar keuze
2 nagels naar keuze met nailart
meer nagels nailart prijs in overleg
Duur 2,5 uur
Direct boeken
BIAB nagels is de nieuwe trend
Je kent shellac, je kent acryl maar beiden is net niks voor jou!? Acryl is dik en verstevigend, maar werkt beschadigend voor de nagel en moet eraf gevijld worden. Shellac is wat flexibel en wordt dunner op de nagel aangebracht, maar blijft soms niet altijd 2-3 weken zitten.

BIAB (The Gel Bottle builder in a bottle) zit daar precies tussenin! Het is dikker dan shellac, maar dunner dan acryl. Het is verstevigd en voelt dikker aan, maar je kunt het er toch van af soaken zonder te hoeven vijlen! Daarom is het niet slecht voor je eigen nagels. AlistaBeauty is een specialist in het zetten van BIAB nagels in Hilversum.

Jij steelt de show met BIAB nagels
Naast het feit dat je nagels zo mooi glanzen zal de kleur heel mooi blijven zitten en niet verkleuren. De versteviging die aan gebracht zal worden blijft als een huis zitten en kan eventueel opgevuld worden. De BIAB blijft ongeveer 3-4 weken perfect zitten. Wil je ze toch eraf laten halen dan kan dat uiteraard of je kunt dat zelf met een thuis soak off kit 😉 Voor wie zijn de BIAB nagels geschikt?
De behandeling is voor iedereen geschikt! Ook voor degene die hele korte dunne flexibele nagels hebben die extra versteviging nodig hebben. De Behandeling
Bij de BIAB nails zal er alleen gevijld worden en gepolijst. Dit is voor degene die al perfecte nagels hebben. Heb jij velletjes en is er extra aandacht nodig bij het verzorgen van jouw handen? Dan boek je de manicure erbij. De BIAB kan ook gecombineerd worden met Shellac eventueel. Biab nails hebben ook verschillende kleuren, dus je kan het zo fel of feestelijk maken als je zelf wil. Maar naturel houden kan natuurlijk ook ;-). Maak direct een afspraak