Biab Nagels Hilversum

BIAB nagels voelen licht aan en Nagels zijn sterk en flexibel

Prijzen Biab nagels in Hilversum

Manicure & Biab
€ 45,-
Combinatie van Biab nagel behandeling met manicure
Dode huidcellen bij de nagelriem worden verwijderd
Reiniging en verzorging
Polijsten met behulp van een freesmachine
Prachtig egale nagels
Duur 1.5 uur
Direct boeken
Manicure & Biab & Nail Art
€ 55,-
Combinatie behandeling van manicure met biab en nail art. Let op: prijs is vanaf
Dode huidcellen bij de nagelriem worden verwijderd
Reiniging en verzorging
Polijsten met behulp van een freesmachine
Gellak naar keuze
2 nagels naar keuze met nailart
meer nagels nailart prijs in overleg
Duur 2,5 uur
Direct boeken
Maak direct een afspraak

Droom jij over lange, sterke en gezonde nagels? Dan is een BIAB nagels behandeling bij Alista Beauty in Hilversum echt iets om je in te verdiepen. Dankzij een BIAB nagels behandeling komen de nagels in topconditie en kunnen de nagels optimaal groeien. Je geniet met de leuke BIAB kleuren bovendien een paar weken lang van mooie, verzorgde nagels.

BIAB is een afkorting voor Builder In A Bottle. Dit is een verstevigende builder gel die ervoor zorgt dat de nagels sterk, flexibel en gezond worden. BIAB is een gel die in feite al een base en primer bevat. Ook is BIAB niet schadelijk voor de natuurlijke nagels, omdat de gel eraf te soaken is. BIAB nagels zijn hierdoor populair en geschikt voor iedereen.

Het effect van BIAB nagels is dat de natuurlijke nagels de kans krijgen om te groeien, aan te sterken en gezonder te worden. BIAB nagels zijn hierdoor ook super geschikt om als basecoat te dienen voor gellak. In dit geval voer je de BIAB nagels behandeling uit voordat je gellak gaat aanbrengen. Een andere optie is om de BIAB nagel behandeling te combineren met een nagelverlenging. Doordat BIAB zo stevig is, kan het prima gebruikt worden in combinatie met nageltips of sjabloontjes.

BIAB nagels blijven zo’n 3 tot 4 weken zitten. Bij beschadigde nagels kan het zo’n 6 maanden duren voordat de natuurlijke nagels weer hersteld zijn. Het wordt om deze reden aangeraden om de BIAB treatment te herhalen. Doordat de BIAB niet slecht is voor de nagels, kan de BIAB behandeling meteen opnieuw uitgevoerd worden. BIAB nagels kunnen na het aanbrengen zowel een opvallende kleur krijgen (met gellak) als een subtiel resultaat bieden dankzij de beschikbare nude BIAB kleuren. Zo is BIAB verkrijgbaar in het roze, wit of transparant.

Na een BIAB nagels behandeling is het belangrijk om de nagels goed te hydrateren. Gebruik hiervoor een voedende nagelriemolie – verkrijgbaar bij Alista Beauty Salon. Breng de nagelriemolie bij voorkeur elke avond voor het slapen gaan aan. Hierdoor krijgen de nagels optimaal de kans om te herstellen en te groeien. Daarnaast wordt het afgeraden om de eerste 24 uur na de BIAB behandeling een sauna te bezoeken, een heet bad te nemen of onder de zonnebank te gaan.

Biab nagels voorbeelden

Maak direct een afspraak

Prachtige resultaat Biab nagels behandeling

Maak direct een afspraak