Alista schoonheidssalon ervaringen

Eén revieuw zegt meer dan duizend woorden.

PMU behandeling hilversum

Altijd fijn om hier te komen, Natallia weet precies hoe ik mijn wimpers wil. De wimpers blijven ook altijd super lang zitten, top!

Hierboven zie je links mijn wimpers zonder extensions en rechts met. Ik liet mijn wimperextensions plaatsen door de fantastische Jenna. Ik raad je zeker aan om op zoek te gaan naar een professional die goed werk levert, zoals zij. Ik ben ontzettend blij met mijn extensions, ze zien er natuurlijk maar toch glam uit.

WAT ZIJN DE VOORDELEN?
Er zijn veel voordelen aan wimperextensions. Zo bespaarde ik heel veel tijd omdat ik geen mascara meer moest opdoen. En bovendien bespaarde ik ook de tijd dat ik normaal mijn mascara zou moeten verwijderen. Het lijkt misschien niet veel tijd, maar na een tijd lopen die paar minuten wel op! De wimpers zien er ook veel langer uit dan met mascara. Bovendien heb je na één afspraak al een volledige set wimpers. WAT ZIJN DE NADELEN?
Ten eerste is het niet goedkoop. Ze zijn ook vrij onderhoudsgevoelig, omdat je ze om de zoveel weken moet laten bijwerken. Oh, en ze zijn enorm verslavend: als je ze eenmaal hebt gehad ben je vaak té verliefd om ze niet te laten bijwerken.

Boek direct een afspraak