3D Wimperextensions

3d wimperextensions zetten in hilversum Boek direct uw afspraak
3D Wimperextensions
€ 110,-
Mooie volle wimpers
Natuurlijke uitstraling
Aangepast naar wensen
3 - 5 wimpers per 1 wimper
Direct boeken
3D Wimperextensions opvullen
Refill na 1 week € 40,-
Refill na 2 weken € 50,-
Refill na 3 weken € 60,-
Refill na 4 weken € 70,-
Refill na 5 weken = € 110 Nieuwe set
Direct boeken

De 3D Wimperverlenging techniek is een trend op het gebied van Wimperextensions. Het werd speciaal ontwikkeld voor vrouwen die niet gezegend zijn met veel eigen wimperhaartjes, maar toch mooie volle wimpers willen hebben. De professionals van Alista Beauty hebben jaren ervaring met het zetten van 3D wimpers en houden altijd rekening met uw wensen.

Met 3D Wimperextensions worden er extra fijne en zachte wimperextensions in een waaiervorm van meerdere wimpers op elke eigen wimper bevestigd, waardoor er een nog voller effect ontstaat en eventuele “gaten tussen de wimpers” niet meer zichtbaar zijn.

Bij 3D Wimperextensions volume techniek worden ultra dunne wimpers gebruikt (dunner dan bij de One-by-Onetechniek). Hiermee kan er volume opgebouwd worden zonder schade aan

de eigen wimpers! Dit geeft een nog vollere oogopslag dan de One-by-One techniek, wat echt ideaal is wanneer je niet zoveel wimpers van jezelf hebt of wanneer je een extra vol effect wilt hebben.

De behandeling duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur voor een nieuwe set wimpers. Het bijwerken duurt ongeveer 1 uur. U ligt comfortabel op de behandelstoel met uw ogen gesloten.

Er zijn diverse lengtes en diktes mogelijk. Er zal eerst met u een consult gehouden worden om het type en de stijl van de wimpers uit te zoeken. Bij iedereen is de sterkte en de lengte van de wimperharen weer anders. Hier houden we rekening mee bij het creëren van een look of een style. Het eindresultaat moet natuurlijk en lang houdbaar zijn.

Er wordt met een speciale waterproof wimperlijm gewerkt. De meeste klanten hebben geen last van deze lijm, maar iedereen heeft een ander niveau van de gevoeligheid. Bij Alista Beauty werken wij ook met een speciale lijm voor de gevoelige ogen.

Heeft u allergieën, hooikoorts of huidaandoeningen? Dan kunt u ons het beste eerst even telefonisch benaderen voor een consult.

Voordelen van 3D Wimperextensions

  • mooie volle en lange wimpers met extra volume
  • maakt mascara, wimperverf of krultang overbodig
  • blijven gemiddeld langer zitten dan de One-by-One techniek
  • ideaal wanneer je niet zoveel wimpers hebt
  • bestand tegen water, traanvocht, sauna, zon & zee
  • geven een glamourous look
  • deze techniek kan ook gebruikt worden voor een ultra-naturel look geheel pijnloos
Boek direct uw behandeling 3D Wimperextensions